Fortrolighedspolitik

Oplysninger i overensstemmelse med artikel 13 og 14 i den generelle forordning om databeskyttelse (“GDPR”).

1. Personoplysninger

1.1

Hos Refurbed GmbH tager vi beskyttelsen af dine data meget alvorligt. Derfor vil vi gerne informere dig om, hvordan vi behandler dine oplysninger samt om dine rettigheder vedrørende personoplysninger i henhold til østrigske og europæiske databeskyttelsesregler.

1.2

Personoplysninger omfatter alle oplysninger vedrørende en identificerbar person. Dette omfatter navn, adresse, e-mailadresse, køn og personnummer. Der findes også separate kategorier for specifikke sæt af personoplysninger (kaldet “følsomme oplysninger”), ifølge GDPR omfatter områder som helbredsoplysninger eller straffeattest.

1.3

Hvis du vælger at bruge vores tjeneste eller besøge vores websted, indsamler og behandler vi personoplysninger. Dette omfatter oplysninger, som du selv giver os, samt oplysninger via vores servicevilkår eller fra tredjeparter.

2. Dataansvarlig

Den dataansvarlige for behandling af personoplysninger i henhold til GDPR:

Refurbed GmbH
Jakov-Lind-Straße 7
1020 Wien
Østrig
Tlf.: +43 1 800 700 12 10
E-mail: service@refurbed.com
Websted: www.refurbed.com

3. Indsamling og behandling af personoplysninger

3.1

Hvis du ansøger om at blive forhandler på vores platform, indsamler vi følgende datasæt:

  • Firmanavn
  • Firmaadresse
  • Telefonnummer
  • Momsnummer
  • CVR-nummer
  • IBAN
  • Navn på kontoindehaver
  • Personoplysninger på enhver person, som ejer mere end 25 % af virksomheden (navn, fødselsdato, ID-kort-/pasnummer, adresse, scanning af ID-kort/pas)
  • Samtykke til servicevilkårene

3.2

Hvis du foretager et køb i vores webshop, indsamler vi følgende datasæt:

  • Fornavn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Leveringsadresse
  • Telefonnummer
  • Faktureringsadresse (hvis relevant)
  • Køn (tiltale)
  • Momsnummer (hvis relevant)
  • Købt produkt
  • Pris på købt produkt
  • Samlet ordrepris
  • Anvendt betalingsmetode
  • Leveringsmetode

3.3

Af tekniske årsager overfører din browser specifikke data til vores webserver, hver gang du besøger vores websted. Disse data anvendes udelukkende til analysemæssige og tekniske formål, for at sikre, at vi kan levere vores service problemfrit. Følgende datasæt indhentes:

  • IP-adresse
  • Dato og klokkeslæt for besøg
  • Brugernavn og adgangskode

3.4

Yderligere data indhentes kun, når du selv giver os dem. Dette omfatter oplysninger genereret under enhver kommunikation via vores kontaktformular. Følgende datasæt indhentes: - Fornavn - Efternavn - E-mail-adresse - Telefonnummer (valgfrit) - Din meddelelse

4. Retsgrundlag for databehandling

4.1 Kontraktmæssige forpligtelser – GDPR artikel 6, paragraf 1, litra c

Kontrakten mellem os og vores forhandlere og kunder fastslår visse forpligtelser, som kræver, at vi indhenter og behandler bestemte datasæt grundet formål, der er beskrevet i vores servicevilkår.

4.2 Juridiske forpligtelser ‒ GDPR artikel 6, paragraf 1, litra c

Reburbed GmbHs behandling af personoplysninger kan være obligatorisk, hvis loven kræver det. Eksempel:

  • Momsforpligtelser

4.3. Legitim interesse ‒ GDPR artikel 6, paragraf 1, litra f

Hvis behandling af personoplysninger tjener en legitimt interesse for vores virksomhed eller tredjepart, handler vi i overensstemmelse med GDPR artikel 6, paragraf 1, litra f.

Følgende tilfælde udgør en legitim interesse:

  • sikre korrekt drift og administration af vores websted
  • sætte os i stand til at besvare din henvendelse indsendt via kontaktformularen
  • udføre direkte markedsføringstiltag
  • anvendelse af værktøjer til webanalyse
  • beskytte vores netværk og data
  • tilbyde vores kunder teknisk support

5. Cookies og serverlogfiler

5.1.

Vi benytter cookies på vores websted. En cookie er en lille tekstfil, som downloades på din enhed, når du besøger et websted, og gør det muligt for webstedet at indhente visse oplysninger fra din browser, eksempelvis dine præferencer. Cookies gør det muligt for os at forbedre din brugeroplevelse ved at øge funktionaliteten og tillade vores websted (førstepartscookies) eller andre relaterede websteder (tredjepartscookies) at huske oplysninger og valg, når du navigerer fra side til side og fra besøg til besøg, afhængigt af cookien.

5.2

Nødvendige cookies er cookies, som er nødvendige for et websteds grundlæggende funktion. De er afgørende for at kunne tilgå webstedets standardfunktioner. De nødvendige cookies, der anvendes af Refurbed GmbH er udelukkende førstepartscookies, der kun gemmes, så længe en given session varer. Disse cookies opretholder vores websteds funktionalitet, når du navigerer og skifter fra http til https, hvilket sikrer en tryg og sikker dataoverførsel. De gemmer også dine cookiepræferencer for vores websted. Hvis du vil have besked om og godkende download af eventuelle cookies, kan du indstille det i dine browserpræferencer. Bemærk, at hvis du deaktiverer visse cookies, kan det medføre en forringelse af vores websteds funktionalitet.

5.3

Samtykkebaserede førstepartscookies på dette websted: Cookies som ikke er påkrævede ifølge loven kan stadig udføre vigtige funktioner. Uden disse cookies bliver visse indstillinger, såsom sprog, ikke gemt til dit næste besøg og bliver nulstillet.

5.4

Samtykkebaserede tredjepartscookies: Refurbed GmbH integrerer også tredjepartsindhold på vores websted, for eksempel Facebook-applikationer. Disse tredjeparter kan i teorien placere cookies og indhente oplysninger om dit besøg. Hvis du vil vide mere om disse cookies, skal du besøge det pågældende tredjeparts-websted. Hvis du ikke tillader samtykkebaserede cookies, vil du kun kunne anvende de funktioner på vores websted, som ikke er afhængige af disse cookies. Under disse omstændigheder er dele, som er afhængige af tredjepartsindhold, ikke tilgængelige. I så fald informerer vi dig om begrænsningen ved at vise en besked om det. Du kan til enhver tid vælge at forny dit samtykke, hvis du ønsker at aktivere tredjepartsindhold. Hvis du vil deaktivere cookies generelt, kan du gøre det i dine browserindstillinger.

5.5

Refurbed benytter følgende førstepartscookies:

  • Cookie-banner-cookie: gør det muligt at gemme dine cookie-indstillinger (dette er en permanent cookie, der overføres fra session til session)

  • Indkøbsvogn-cookie: gemmer de produkter, som du lægger i indkøbsvognen (dette er en permanent cookie, der overføres fra session til session)

  • Token-cookie: holder dig permanent logget ind på vores websted

  • Checkout-statistikker: anvendes til at analysere købsprocessen

5.6

Hvis du vælger at slette alle dine cookies, skal du gennemføre fravalgsprocessen igen. Dette er også tilfældet, hvis du besøger vores websted fra en anden enhed. Hvis dine sikkerhedsindstillinger er for strenge, kan fravalgsprocessen mislykkes, fordi cookien bliver blokeret. Hvis det sker, giver vi dig besked om det og beder dig om at gentage fravalgsprocessen ved at sænke dine sikkerhedsindstillinger midlertidigt.

5.7

For at optimere vores websteds ydeevne og anvendelighed, indhenter vores udbyder automatisk data, der samles i såkaldte serverlogfiler, som din browser sender til os. Dette inkluderer oplysninger om din IP-adresse, browser og sprogindstillinger, operativsystem, henvisende URL, internetudbyder og dato/klokkeslæt. Disse oplysninger bliver ikke kombineret med dine personoplysninger. Vi forbeholder os ret til at undersøge disse oplysninger, hvis vi får mistanke om ulovlig adfærd.

5.8

Vi bruger dine person- og købsoplysninger til markedsføringsanalyse og til at kommunikere om produkter, tilbud og nyheder. Disse oplysninger inkluderer følgende: e-mail, navn, adresse, sprog, IP-adresse, oplysninger om brug af webstedet og købte produkter. Hvis du ønsker det, kan du til enhver tid afmelde reklame-e-mails.

6. Webanalyse

6.1

Vores websted benytter Google Analytics. Det er et webanalyseværktøj fra Google Inc., der anvender cookies. Disse cookies indhenter din IP-adresse. Hvis det er muligt, bliver din IP-adresse forkortet og anonymiseret, inden den gemmes og anvendes til analyseformål. Dette gælder brug inden for EU og EØS (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde). I særlige tilfælde vil din IP-adresse blive sendt til en Google-server, der befinder sig i USA, hvor den bliver anonymiseret. Vi bruger data indhentet af Google Analytics-cookien til at bedre forstå brugsmønstrene hos de besøgende på vores websted. Du kan vælge at deaktivere Google Analytics-cookien ved at åbne dine browserindstillinger. Bemærk, at dette kan medføre funktionsfejl på vores websted.

6.2 Exit Mist

Vores websted benytter Exit Mist. Det er et webanalyseværktøj fra Exit Mist Inc., der anvender cookies. Disse cookies indhenter din IP-adresse. Hvis det er muligt, bliver din IP-adresse forkortet og anonymiseret, inden den gemmes og anvendes til analyseformål. Denne proces finder sted på en server, der befinder sig i USA. Vi anvender Exit Mist til at vise oplysninger i form af pop op-beskeder. Du kan vælge at deaktivere Exit Mist-cookien ved at åbne dine browserindstillinger. Bemærk, at dette kan medføre funktionsfejl på vores websted.

6.3 Hotjar

Vores websted benytter Hotjar. Det er et webanalyseværktøj fra Hotjar Ltd., der anvender cookies (se tabellen nedenfor). Hotjar anvendes til at forbedre brugeroplevelsen og registrere brugsmønstre. Dette opnås ved at generere anonymiserede screenshots. Du kan vælge at deaktivere Hotjar-cookien ved at åbne dine browserindstillinger. Bemærk, at dette kan medføre funktionsfejl på vores websted.

Du finder flere oplysninger om Hotjars fortrolighedspolitik her.

Du kan fravælge Hotjar ved at klikke her.

Navn Beskrivelse Gyldig i
_hjClosedSurveyInvites Hotjar-cookie. Denne cookie sættes, når en besøgende interagerer med en undersøgelsesinvitation i en pop op-besked. Den bruges til at sikre, at den samme invitation ikke vises igen, hvis den allerede er blevet vist. 365 dage
_hjDonePolls Hotjar-cookie. Denne cookie sættes, når en besøgende fuldfører en afstemning med Feedback Poll-widgetten. Den bruges til at sikre, at den samme afstemning ikke vises igen, hvis den allerede er blevet udfyldt. 365 dage
_hjMinimizedPolls Hotjar-cookie. Denne cookie sættes, når en besøgende minimerer en Feedback Poll-widget. Den anvendes til at sikre, at widgetten forbliver minimeret, når den besøgende navigerer på dit websted. 365 dage
_hjDoneTestersWidgets Hotjar-cookie. Denne cookie sættes, når en besøgende indsender oplysninger i Recruit User Testers-widgetten. Den bruges til at sikre, at den samme formular ikke vises igen, hvis den allerede er blevet udfyldt. 365 dage
_hjMinimizedTestersWidgets Hotjar-cookie. Denne cookie sættes, når en besøgende minimerer en Recruit User Testers-widget. Den anvendes til at sikre, at widgetten forbliver minimeret, når den besøgende navigerer på dit websted. 365 dage
_hjIncludedInSample Hotjar-cookie. Denne sessionscookie sættes for at lade Hotjar vide, om den pågældende besøgende er inkluderet i den prøve, der bruges til at generere funnels. 365 dage

6.4 Klaviyo

Vores websted benytter Klaviyo. Det er et e-mailværktøj fra Klaviyo Inc., der anvender cookies. Klaviyo anvendes til at sende e-mails til kunder og brugere samt analysere brugsmønstre for at forbedre relevansen af disse e-mails. Du kan vælge at deaktivere Klaviyo-cookies ved at åbne dine browserindstillinger. Bemærk, at dette kan medføre funktionsfejl på vores websted.

6.5 Freshchat

Vores websted benytter Freshchat. Det er et chatværktøj fra Freshworks GmbH, der anvender cookies. Freshchat anvendes til at interagere med vores kunder og brugere via livechat. Data, der overføres under en livechat, behandles af Freshchat og gemmes i Freshchat. I visse tilfælde bliver data automatisk delt med applikationer fra tredjeparter (Zapier, Freshdesk) for at besvare kundehenvendelser på en effektiv måde. Du kan vælge at deaktivere Freshchat-cookies ved at åbne dine browserindstillinger. Bemærk, at dette kan medføre funktionsfejl på vores websted.

6.6 TrustedShops

For at vi kan vise Trusted Shops-certifikatet, kundeanmeldelser og tilbuddet om Trusted Shops-produkter efter en transaktion, er Trusted Shops-tillidsmærket integreret på dette websted.

Integrationen udgør en legitim interesse i at optimere vores markedsføringsstrategi i henhold til GDPR artikel 6, paragraf 1 A. 1 litra f. Tillidsmærket og de tilknyttede tjenester leveres af Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, D-50823 Köln, Tyskland.

Tillidsmærket indleder automatisk oprettelse af en serverlogfil på webserveren, som indhenter din IP-adresse, dato og klokkeslæt for dit besøg, den overførte datamængde og udbyderoplysninger. Dette datasæt bliver ikke analyseret og slettes maksimalt 7 dage efter dit besøg.

Yderligere personoplysninger bliver kun delt med Trusted Shops, hvis du giver tilsagn hertil, hvis du vælger at bruge Trusted Shop-tjenester efter din transaktion, eller du tidligere har registreret dig hos Trusted Shops for at gøre dette. I så fald gælder den kontraktmæssige aftale mellem dig og Trusted Shops.

6.7 Twitter Pixel

Vores websted benytter Twitter Pixel, der er cookies fra Twitter Inc. Twitter Pixel anvendes til at analysere brugsmønstre hos vores brugere. Data, der indhentes af disse cookies, bliver behandlet enten i USA eller i EØS. Du kan vælge at deaktivere Twitter Pixel ved at åbne dine browserindstillinger. Bemærk, at dette kan medføre funktionsfejl på vores websted.

6.8 Facebook Pixel

Vores websted benytter Facebook Pixel, der er cookies fra Facebook Inc. (se tabel nedenfor). Facebook Pixel anvendes til at analysere brugsmønstre hos vores brugere. Data, der indhentes af disse cookies, bliver behandlet enten i USA eller i EØS. Du kan vælge at deaktivere Facebook Pixel ved at åbne dine browserindstillinger. Bemærk, at dette kan medføre funktionsfejl på vores websted.

Facebook Pixel registrerer følgende fem datatyper:

  • HTTP-header: alle data i HTTP-headeren. HTTP-headeren er en standard webprotokol, som bliver overført som en del af alle browserforespørgsler og af alle servere på internettet. HTTP-headere indeholder IP-adresser, oplysninger om din webbrowser, dokument, sideplacering, henviser og besøgende for webstedet.

  • Pixel specifikke data: Dette omfatter blandt andet Pixel-ID og Facebook-cookie.

  • Button-click-data: dette dækker over alle knapper, som besøgende på hjemmesiden klikker på, deres etiketter samt alle sider, der efterfølgende tilgås efter at have klikket på en knap.

  • Tilpassede målgrupper: udviklere og markedsførere kan overføre yderligere oplysninger om et brugerbesøg via tilpassede målgrupper. Disse kan dække konverteringsraten, typen af side og mere.

  • Formularindtastningsfelter: dette inkluderer beskrivelsen af inputfelter, såsom “E-mail”, “Adresse” og “Mængde”, som brugeren udfylder som en del af en transaktion. Pixel opnår ikke de faktiske værdier, hvis marketingmedarbejderen ikke specifikt har defineret dette i det avancerede match eller tilpassede målgrupper.

6.9 Fravælg alle tredjepartscookies

Vi giver vores brugere mulighed for at fravælge alle tredjepartscookies med blot et enkelt klik.

Klik her for at fravælge alle tredjepartscookies.

7. Sociale plugins

Vores hjemmeside gør brug af såkaldte sociale plugins fra mikroblogging-tjenesten Twitter (ejet og drevet af Twitter Inc., 1355 MarketSt, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA). Disse plugins er markeret med et Twitter-logo, normalt i form af en blå “Twitter-fugl”. Skulle du besøge en side på vores hjemmeside, der indeholder dette plugin, vil din browser automatisk oprette forbindelse til en Twitter-server.

Indholdet af et plugin overføres direkte fra Twitter til din browser for at blive vist. På grund af integrationen af et plugin vil Twitter modtage information om, at din browser har besøgt vores hjemmeside, selvom du ikke er logget på Twitter eller ikke har en Twitter-konto. Disse oplysninger, som inkluderer din IP-adresse, overføres fra din browser direkte til en Twitter-server i USA og gemmes på nævnte sted. Hvis du er logget ind på din Twitter-konto, kan Twitter direkte matche dit besøg på vores hjemmeside til nævnte konto.

Ved at interagere med et plugin, det vil sige ved at klikke på tweet-knappen, overføres de relevante oplysninger direkte til en Twitter-server, hvor de er gemt. Yderligere vil oplysningerne blive offentliggjort på din Twitter-konto og er synlige for dine Twitter-kontakter. Flere oplysninger om formålet med og omfanget af dataindsamlingen og efterfølgende behandling og brug af Twitter samt dine rettigheder og valgfrie indstillinger vedrørende databeskyttelse er tilgængelige i Twitters privatlivspolitik: https://twitter.com/privacy

Hvis du ønsker at forhindre Twitter i at matche de data, som du genererer på vores hjemmeside, med din Twitter-konto, kan du logge af Twitter før dit besøg. Alternativt kan du blokere for et Twitter-plugin fuldstændigt ved at bruge tilføjelser til din browser.

8. Overførsel af data til tredjepart

8.1

På grund af nutidens kompleksitet af visse databehandlingsopgaver er det nødvendigt for os at gøre brug af tredjepartstjenester. Ved at dele anonymiserede brugerdata med tredjeparter er det muligt for os at designe vores reklameforanstaltninger mere effektivt. Alle tredjeparter, der er involveret i opgaver, der kræver deling af personlige data, er bundet af kontrakt til at behandle disse data fortroligt, kun for at blive behandlet inden for serviceaftalens rammer.

8.2

Overførsel fra sag til sag af relevante data sker i overensstemmelse med lovkrav såvel som inden for de kontraktmæssige rammer for følgende enheder:

  • ** Klaviyo Inc**: e-mail-værktøj, der sender ordrebekræftelser

  • TrustedShops GmbH: gør det muligt for kunder at gennemgå deres ordrer

  • Hetzner Online GmbH: databehandlingscenter

  • Google Cloud Platform (Google Ireland Limited): databehandlingscenter

  • Google Sheets (Google Inc): administration af ordreoplysninger

  • Freshdesk Inc.: værktøj til at administrere og besvare kundeforespørgsler

  • Zapier Inc.: værktøj, der forbinder og overfører data mellem forskellige administrative enheder

  • Mailparser Inc.: værktøj, der automatisk udtrækker data fra e-mails og overfører disse data til ordrebehandlingsenheder

  • Stripe Inc: udbyder af betalingstjenester

  • PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A: udbyder af betalingstjenester

9. Overførsel af data til tredjelande

I nogle tilfælde kan modtageren af dine personlige data være placeret uden for EU og vil behandle dine data i tredjelande. Databeskyttelseslovene i nævnte lande svarer muligvis ikke til dem i Østrig. Refurbed GmbH transmitterer dog kun personoplysninger til lande, som EU-Kommissionen har anset for at have passende databeskyttelseslove. Vi sikrer dette ved at gøre brug af standard kontraktklausuler (2010/87/EF og/eller 2004/915/EF).

10. Opbevaring af data

Dine data vil blive opbevaret, så længe det er nødvendigt til de formål, de blev kompileret. I nogle tilfælde er vi ved lov forpligtet til at opbevare specifikke data over en foruddefineret periode.

Vi træffer alle nødvendige foranstaltninger for at sikre, at dine personlige oplysninger opbevares i overensstemmelse med denne privatlivspolitik i hele den periode, det opbevares.

11. Dine databeskyttelsesrettigheder

11.1

I henhold til loven har du ret til at få gennemskuelig og letforståelig information om, hvordan vi bruger dine personoplysninger, og med hvem og til hvilket formål de deles. Du har også ret til at få dine oplysninger rettet, til at begrænse eller blokere for yderligere brug af dine oplysninger og til at anmode om sletning eller fjernelse af dine oplysninger, som vi har.

11.2

Din ret til at blive informeret, til sletning, til berigtigelse, til at trække samtykke tilbage og til dataportabilitet kan indgives til den kontaktperson, der er anført under punkt 12.

11.3

Hvis du mener, at Refurbed GmbHs behandling af dine personoplysninger udgør en lovbestemt krænkelse, eller at dine databeskyttelsesrettigheder på anden måde krænkes, kan du rette din klage til det relevante tilsynsorgan. I Østrig er dette Datenschutzbehörde (DSB).

12. Kontaktperson

Hvis du har spørgsmål vedrørende dine data eller ønsker at gøre brug af din ret til information, bedes du rette din henvendelse til:

Peter Windischhofer
service@refurbed.com
+43 1 800 700 12 10

13. Ændringer i vores privatlivspolitik

Vi kan opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden for at afspejle tekniske eller lovgivningsmæssige ændringer eller for at inkludere nye produkter og tjenester. I tilfælde af at dette sker, vil vi offentliggøre den opdaterede version på vores hjemmeside. Vi anbefaler, at du jævnligt besøger denne fortrolighedspolitik.

Cookieindstillinger

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du brugen af analyse- og sporingscookies. Vi bruger cookies til at analysere trafik og levere tilpasset indhold og reklamer til dig. Yderligere oplysninger: Vis cookiepolitik

Cookieindstillinger