Vi er refurbed

Vi er den hurtigst voksende markedsplads for renoverede produkter på de tysktalende markeder. Vores produkter er op til 40% billigere end nye og mere bæredygtige. De er renoverede gennem 40 separate trin, hvorefter de fungerer, føles og ser ud som nye.

Vores vision

Vi tilbyder et bedre alternativ til nye og brugte produkter. Bedre endnu: Takket være vores refurbed Carefree-pakke, får vores kunder en risikofri oplevelse.

Det er vores vision at fremme tanken om refurbed i hele Europa og gøre hvad vi kan, for at skabe en mere bæredygtig verden.

Refurbed har udarbejdet et katalog med kvalitetskriterier, som gør det muligt for os at konsekvent imødekomme de højeste standarder.

Mere info

Vores historie

Vores historie begyndte, da vores grundlægger Peter købte en iPhone via et website for genbrugsprodukter. Nogle få uger efter købet, døde telefonen, og da der ikke var nogen garanti, var Peter nødt til at betale den fulde pris for at få repareret telefonen.

Men hvis skyld er det så? Nogle vil måske mene, at Peter burde have været opmærksom på riskoen. Men han havde gode grunde til ikke at købe en fabriksny enhed.

Mange er ikke opmærksomme på, hvor skadelige nye elektroniske enheder er for miljøet. Produktionen skaber CO₂-emissioner og forbruger værdifulde ressourcer. Som om det ikke var nok, bliver enheden ofte bare smidt ud, når den ikke længere fungerer som ny ‒ hvilket skaber elektronisk affald, der er vanskeligt at deponere på sikker vis.

Og sådan blev ideen om refurbed født: en platform for renoverede produkter, som lever op til et ambitiøst sæt af kriterier for sikkerhed, kvalitet og garanti for disse. Det gør kunderne i stand til at foretage deres køb på en lettere, risikofri og bæredygtig måde.

  • Garanti

    30 dages prøveperiode og mindst 12 måneders garanti

  • Billigt

    Spar op til 40% ifht. nypris på dit køb

  • Grønt

    Vi invisterer i miljøbeskyttelsesinitiativer

Teamet

Peter Windischhofer / Grundlæggeren

Peter Windischhofer

Grundlæggeren

Mangeårig konsulent hos McKinsey & Company, fokus på e-handel. Tidligere handelsstudier i Wien, Shanghai og San Francisco.

Kilian Kaminski / Grundlæggeren

Kilian Kaminski

Grundlæggeren

Tidligere Head of the Refurbished Products Program og New Key Account Manager hos Amazon Tyskland. Tidligere handelsstudier i Hamburg, Shanghai og London.

Jürgen Riedl / Grundlæggeren

Jürgen Riedl

Grundlæggeren

Grundlægger og teknisk chef for mange internationale startups. Tidligere ingeniørstudier inden for software og information ved Teknisk Universitet i Wien.

refurbed team

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for første gang og spar 75 kr!

Gå aldrig glip af et tilbud igen.

Du kan finde information omkring vores brug af personlig data i vores Privatlivspolitik.